Összes oldalmegjelenítés

2012. március 25., vasárnap

Végre TAVASZ!!!!!!

Kedvenc  évszakom végre megérkezett, de nem úgy, mint általában óvatos, lassú léptekkel haladva, hanem mint egy fékevesztett gyorsvonat, késztetve mindent és mindenkit a fogadására.
A rügyek pattannak, a madarak már a fészekrakáson törik a fejüket, egyes "cinke gácsérok":))) azt sem tudják, milyen változatosan dúdoljanak a tojók fülébe. Valóban ezen múlna? Vigyázzatok lányok!
Kertészkedés közben csupa zümmögés és füttyögés. Ha nem a madarak, akkor a szomszédból egy nótás kedvű bácsi, a munka biztosan jobban halad, de hol lehet a kikapcsológombja?
Sikerült a sziklakertbe hunyort beszereznem, még soha nem volt, nagyon szép, bordó és fehér.
Zsömi sétálni ment, így Puszikámat kivittem a kertbe. Nagyon élvezte! Igazi vadnyuszi módra futkározott fel alá.
Ebből a pillantásból azt hiszem kiolvasható, hogy egy magabiztos, hős nyúllal állunk szembe, aki megfelel a kihívásoknak, bátran küzd a dongókkal. Egyébként fűnyírást is vállal. Még mindig van, akinek nincs nyuszija? De nem ám csak húsvétra venni egyet, aztán meg mehet a dolgára!!!!!
A kubikba talán jövőhéten már várhatóak a vonuló énekesek, a mostani gyűrűzés hangulatfelelőse egyértelműen Macsi volt, aki nevében furcsa kereszteződése a macskának és a medvének. Mindenkivel barátságos, csak a "cinke gácsérokat" ugatja, nagyon csiklandoz, ha hozzád ér és ügyesen kötözi össze a pórázával látszólag ártatlanul az embereket. Ha ugatsz neki, részvét teli arckifejezéssel siet hozzád: Mi történt veled? Gondolja magában. Elfelejtetted a nyelvet? Remélem épségben hazaért a bicikli kosárban, és máskor is eljön!
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése