Összes oldalmegjelenítés

2012. március 10., szombat

A daruvá vált gólyapár

Szép, napsütéses délután volt. Úgy éreztem, helyre kell állnia a rendnek egy kicsit ezután a hét után. Mi is lehetett volna jobb, mint egy jó kis gyűrűzés a kubikban. Ha csak kinn van valaki a VAD természetben, pillanatok alatt rájöhet, hogy történhetnek dolgok, melyeknek hiába keressük az értelmét, az emberek csinálhatnak bármilyen butaságot,szórhatják a szemetüket össze meg vissza, azért a nap ugyanúgy süt a nádasra és a fás tóra, a jég szorítja a vizeket, a gólyák akkor is visszajönnek, s nem utolsó sorban : "A FELHŐK FÖLÖTT MINDIG KÉK AZ ÉG"
Legnagyobb számban cinkék jöttek ma, az etető körül a hálóban egyszerre 29 db-ot számoltunk. Jó volt gyakorolni a madárszedést és nem utolsó sorban melengethettük a kezeinket velük.
Talán látszik valami belőlük, azok a kis szürke pöttyök a hálóban a cinkecsapat.
Ő éppen pislogott, de előtte párszor belecsípett Edina kezébe.
A naplemente után igencsak hűs lett a levegő, kellett volna még egy pulcsi!
A esti kör előtt bejött Gábor kívánsága, egy külföldi gyűrűs cinke. Kb. 129 db 2mm-ről készült képet készített is róla, remélem az egyik azért jó lesz.
Ja, és ennek a bejegyzésnek miért ez a címe? Mert csak! Mert vannak olyan gólyák, akik farsangosat játszanak és daru ruhában köröznek a kubik felett. :) Itt  minden megtörténhet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése