Összes oldalmegjelenítés

2013. február 7., csütörtök

2013 ?????

Most, hogy a mínuszok sem röpködnek annyira,  és néha még a nap is ránk mosolyog, egyre többször jár a fejemben, hogy nemsokára megérkezik a TAVASZ! Néhány tipp a tavaszváróknak, hogyan is bírjuk ki ezt a kis időt: Először is, tegyük el a hólapátot a szerszámok alá, jó mélyre, ne is lássuk. Ha véletlenül megállna a hó a szomszéd ház tetején, bátran legyintsünk, ááááááááááá ez már elolvad! És közben próbáljunk mosolyt varázsolni arcunkra! Biztassuk a kutyánkat is, nyugi...................jövőhéten elviszlek sétálni!

Vegyünk fel színes zoknikat! Lehetőleg pirosat, lilát, csíkosat. .....Ezt persze nem látja senki, de mi tudjuk, és ez jó érzés.Ültessünk! Én már műanyagpoharas kertészetemben elszórtam az első korán is vethető magvakat, hatalmas virágözönre számítva a nyár elején. Ápolgatom, locsolgatom és minden reggel megnézem, kibújt-e már belőle "valami". Persze erre még esély sincs, mert 2-3 hét a csírázási idő, de hátha ennek korábban lesz kedve :).Ja, és sokkal vidámabban indul a nap, ha rájuk pillantunk.
Már csak pár hét, néhány ügyes csúszás , pár fagyos biciklizés, és már mehetünk is a kubikba pólóban.Vajon milyen lesz  ez az év? Sikerül Ernának élete madarát meggyűrűzni? Sikerül még ennél több embernek megmutatni, milyen jó is ez a dolog? Sikerül az egyesület munkáját még inkább megismertetni az emberekkel? Lesznek gólyák a fészkekben? Lesznek szalakóták az odúkban?

Csupa olyan kérdés, amire nem csak a válasz a fontos, hanem, hogy tegyünk is érte! Mert úgy fogjuk a magunkénak is érezni a sikerét. Mint a serleglonc, ami még nem hajt, de minden esélye meg van, hiszen jó kezekben van!

Kellemes várakozást mindenkinek, a télkedvelőknek csak egy jó hírem van, hogy jövőre próbálkozzanak újra, ugyanitt! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése