Összes oldalmegjelenítés

2012. február 5., vasárnap

Hurrá... tél.....


Na jó, elég a nyafogásból, nézzük, mit is lehet kezdeni ezzel az óriási hóhelyzettel. Itt van mindjárt egy farkcsóváló eb, aki bármikor hajlandó ebben a magas hóban egy kis labdázásra, vidámítva a lelkeket. Persze nem egyszerű úgy havat lapátolni, hogy közben a lábad alá helyeznek egy focit. Jobb lesz inkább eldobálni, majd várni, hogy újra megkapd. Na ez a visszaadás nem a Zsömi műfaja! A mellékelt videó a bizonyíték rá.
Ha ez a program kevés lenne, ekkora hóban még a madarak is kevésbé szégyenlősek, örülnek a feltöltött etetőnek, és egészen közel merészkednek. A darvak alacsonyan húznak a fejünk felett, a Vándorsólyom is sűrűbben portyázik erre a szokásosnál.
Na és persze lehet enni is, hiszen ha beszorulunk a hideg miatt, mindenféle finom sütit próbálhatunk ki a konyhában. Vigyázat, plussz kilókat eredményez! Inkább fessünk egy képet, tetszésünk szerint, pl. Erdei fülesbaglyot, akik kb. így gubbasztanak a hidegben.

Este, ha nem jön álom a szemünkre, nézhetjük a csendes hóesést az ablakból, és reménykedünk, talán a jéghideg enyhülni fog.
Azért szép ez a tél! :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése