Összes oldalmegjelenítés

2013. január 3., csütörtök

Piros biciklis történetek....2013

Szinte hihetetlen, hogy már harmadik év kezdődik, amióta írom ezt a blogot. Ha valaki azt mondja nekem előtte, hogy ennyi oldalon keresztül fárasztom ezzel az olvasókat, el sem hiszem neki. Soha nem szerettem fogalmazásokat írni, egyenesen a hideg rázott, ha este eszembe jutott, elfelejtettem magyarból megírni a házit, ami mondjuk 2 oldalas fogalmazás. Az elején felmértem, hány sort is kell írni és még véletlenül sem csúsztam tovább kicsit sem, inkább legyen rövidebb a vége! No és persze számolgattam, hány sor van még hátra.
Most meg, csak úgy jönnek a gondolatok, persze a téma nem kötelező. Sőt! A kedvenceimről lehet írnom, a kubik, a madarak, a kirándulások, esti séták, piros biciklis történetek,.....amiket valószínűleg enélkül sem felejtenék el soha. Persze a blog jó napló helyett is, mert ha valami érdekel, mikor volt valami, vagy milyen fajokkal találkoztam, itt utána nézhetek.
Erről a technikáról írok majd, de később!
Néha elgondolkodom, vajon másnak mit jelentenek ezek az írások? Hiszen egyes történeteket csak az érti, aki ismer, vagy ott volt. Remélem valami ízelítőt azért annak is sikerül nyújtani, aki még soha nem járt a kubikban.  (Persze most már igazán megtehetné végre!)
Kedvenc általam olvasott blogok írói mind nagyon udvariasan Boldog Új Évet kívántak az olvasóknak, és én sem szeretnék adós maradni ezzel:
Közben azért festeni is szoktam: Vándorsólyom a szegedi dómon

Szóval:( csak így egyszerűen kékben :) Minden kedves idetévedő, vagy szándékosan itt ragadó aranyos, kedves, türelmes, hűséges olvasónak kívánok boldog új évet 2013-ra!  Ja  és hogy találkozzunk még sokszor ezen az oldalon!!! :))Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése